Trio Contakt Kft, Győr

2 Vélemény
Ellenőrzött adatok, frissítve 2019. február 5.

Nyitvatartási idők

péntekP
8:00 – 11:30
12:30 – 16:00
szombatSzoZárva
vasárnapVZárva
hétfőH
8:00 – 11:30
12:30 – 16:00
keddK
8:00 – 11:30
12:30 – 16:00
szerdaSze
8:00 – 11:30
12:30 – 16:00
csütörtökCs
8:00 – 11:30
12:30 – 16:00
Zárva.
Nyitásig  28 min.
28 min

Leírás

A Trio-Contakt Kft (korábban Bt) 1994 óta, azonos néven és telefonszámon érhető el, így méltán mondhatjuk, hogy cégünk, hosszú évek óta stabil résztvevője a régió épületgépészeti iparágának, és mára, jelentős piaci potenciállal bíró kisvállalkozássá fejlődött. Komoly eredményeket értünk el a klimatizálás, a megújuló energiahordozók (hőszivattyú, napkollektor) hasznosítása, és a berendezések szervizelése, üzemeltetése, karbantartása területén. A környezet tudatos gépészeti rendszerek, új technológiák megismertetése, bevezetése, alkalmazása, évekre előre meghatározza a cég üzleti terveit, célkitűzéseit.
Elsők között telepítettünk inverteres, ill. vrv rendszerű klímaberendezéseket, napkollektoros használati melegvíz előállító, ill.
fűtési rendszereket, hőszivattyús fűtéseket. Tapasztalatainknak köszönhetően, több nagy nevű beszállító cég regionális kereskedelmi-, és műszaki képviseletét is ellátjuk.


Kulcsszavak:
Klíma, Klímatechnika, Légtechnika, Napkollektor, Klímaberendezés, Klímaszerelés, Klimatizálás, Hőszivattyú, Ventilátor, Légkondicionáló, Légkondicionálás, Légkondi, Fujitsu, Daikin, Folyadékhűtő, Légcsatorna, Split, York, Mcquay, Fan coil, Légkezelő, Inverteres, Lakásklíma, Szellőztetés, Klíma értékesítés, Klímakonvektor, VRV, Légkezelés, Uniflair, Légcsatorna gyártás, MRV, Multi split, Toshiba, Hővisszanyerés, Hőtároló kályha, Panasonic, Karbantartási szerződés, Bojler, Stiebel eltron, Villanyszerelés, Szerviz, Kivitelezés, Javítás, Karbantartás, Villamosipar, Automatizálás, Samsung, Gépészet, Cégek, Inverter, Panel, Generál, Elektromos fűtés, Vállalkozások, Trió, Alp, Contakt, Klímaszerelők, Fehérvári út, Blue box, Előszigetelt légcsatorna, H MRV, Integrál park, Klímabolt, Megújuló erőforrás, Purhab csatorna
Trio Contakt Kft a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Kati
Klímatizálás!!!

, more than 2 years ago

Nekik köszönhetem,hogy elviselhető az idő a nyári melegben.Nagyon meg voltam elégedve amikor felkerestem őket.Mint nő nem értek a műszaki berendezésekhez.A formát néztem.Na de közölték, hogy nem az a fontos. Ki gondolta volna. Megbeszéltünk mindent. Elmondtam hova is gondolom, hány nm-re.Ez alapján ők ajánlottak berendezést.Még jó,hogy nem valameík nagy áruházba mentem be klímáért.Ki is jöttek beszerelni. Mindenkinek javaslom,hogy nézze meg őket.Ők értenek hozzá!!

Tamás
Légkondicionálóval könnyebb a munka is

, more than 2 years ago

Egy irodában dolgozom és munkatársaimmal arra gondoltunk muszáj lesz beszéljünk a fönökkel, hogy szereljen be nekünk légkondicionálót az irodánkba, mivel így egyszerűen nem lehet dolgozni. Csorog rólunk a víz, nem leljük helyünket, nem tudunk a munkánkra koncentrálni olyan nagy hőségben. Felkerestük és elmondtuk problémánkat. Azt mondta, hogy nincs a cégnek most ilyen féle költségekre pénze, és azt mondta talán jövőre. Ekkor felszólalt az egyik kollegám felháborodva, hogy fordított esetben ő tudna-e ilyen körülmények között rendesen dolgozni? A fönök nem szólt egy szót sem, elterelte a szót. Pár napon belül a Trio-Contact Kft. emberei elkezdték beszerelni a légkondikat. Mondta a fönök, hogy még dolgoznak a munkások a légkondicionáló beszerelésével addig menjünk igyunk meg egy kávét. Kollegánknak persze mi fizettük hálából, hogy volt mersze szembeszállni a főnökkel, hiszen ha ő nem szólalt volna fel akkor, még a mai napon is kínlódhatnánk az irodába. Azóta mindenki nyugodtan, kellemes légkörben végzi munkáját, és a fönök is elégedett. Gondolkozom rajta, hogy otthonomba is beszereltetem a légkondit, ha így lesz akkor mindenképpen a Trio-Contakt Kft.-t fogom megbízni e feladattal!
## győr# klíma# légkondi# klímatechnika# légkondicionáló
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Trio Contakt Kft részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Fehérvári U. 78/B
  9023  Győr
 2. Fehérvári Út 80
  9028  Győr
  (96) 513 830
 3. Fehérvári Út 80
  9028  Győr
  (20) 953 8040
 4. Páva Utca 23.
  9028  Győr
  (96) 419 908
 5. FEHÉRVÁRI ÚT 75.
  9028  Győr
  (96) 427 929
 6. Páva Utca 23.
  9028  Győr
  (96) 419 908
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete