Sándor Kinga Sminkes, Győr

Sándor Kinga Sminkes
Győr, Dózsa Rakpart 7., Győr, Dózsa Rakpart 7.
9026 Győr - Révfalu
Postafiók: 57755
Győr-Moson-Sopron
Írj véleménytHibás adat jelentéseOldal módosítása
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Vállalom esküvői- és alkalmi smink készítését, smink-, bőrápolási- és kozmetikai szaktanácsadást. Sminkelek menyasszonyokat, fotózásra, divatbemutatóra, szépségversenyre, film- és klipforgatásra, színházi produkciókhoz. Vállalom osztályod sminkelését a tablóképhez, elkészítem alkalmi sminkedet

 1. Kozmetika

Cégleírás
Minden menyasszonyi sminket legalább egy próbasmink előz meg, melyet az otthonodban, vagy az általad megadott helyszínen készítek el. Ennek során megbeszéljük hogyan viseld a sminket, és megosztok Veled néhány praktikát is annak érdekében, hogy a sminked minél hosszabb ideig szép legyen. Az alkalmi sminket ajánlom báli szezonra, ünnepélyekre, tárgyalásra, partikra, színházba, koncertre, családi eseményekhez (születésnap, stb...).
Portfólió fotózáshoz, divatbemutató, szépségverseny, film- és klipforgatásra, színházi produkciókhoz. A sminkeket kíváló minőségű, tartós, professzionális sminkanyagokkal készítem el.
Sminked tökéletesen mutat majd a műteremben, a fotókon, videón, a természetben és este a mesterséges világításnál egyránt, egészen hajnalig. A sminket az általad megadott helyszínen készítem el.
Kulcsszavak:
Smink, Alkalmi smink, Esküvői smink, Sminkes, Menyasszonyi smink, Sminktanácsadás, Smink tanácsadás
Szolgáltatási helyek
Győr és környéke
Sándor Kinga Sminkes a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Sándor Kinga Sminkes

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Termékek

Esküvői smink Minden menyasszonyi sminket legalább egy próbasmink előz meg, melyet az otthonodban, vagy az általad megadott helyszínen készítek el. Ennek során megbeszéljük hogyan viseld a sminket, és megosztok Veled néhány praktikát is annak érdekében, hogy a sminked minél hosszabb ideig szép legyen.

Alkalmi smink Az alkalmi sminket ajánlom báli szezonra, ünnepélyekre, tárgyalásra, partikra, színházba, koncertre, családi eseményekhez (születésnap, stb...). A sminket az otthonodban, vagy az általad megadott helyszínen készítem el.

Smink tanácsadás Biztosan próbáltatok már egyedül sminkszereket vásárolni és rájöttetek, hogy ez nem is olyan egyszerű. Az üzletek polcain bőséges a kínálat és nehéz választani, mert közben nagyon sok kérdés felmerül.
Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Dózsa György Rakpart 7.
  9026  Győr
 2. Ady Endre Utca 25.
  9023  Győr
 3. Dózsa György Rakpart 1.
  9026  Győr
 4. Ady Endre Utca 26
  9026  Győr
 5. Ady Endre Utca 28
  9026  Győr
 6. Móricz Zsigmond Rakpart 8
  9022  Győr
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete