Praktiker Barkácsáruház, Győr

6 Vélemény
Praktiker Barkácsáruház
Szent Imre Út 55.
9024 Győr
Győr-Moson-Sopron

Gazdasági információk

Cégnév
Praktiker Építési- és Barkácspiacok Magyaroszág Kft.
Cégjegyzékszám
01-09-669019

Leírás

A győri Praktiker Áruház 1998-ban kezdte meg működését. Ettől az évtől fogadja új és rendszeresen visszatérő kedves Vásárlóit. Az Áruház 400 férőhelyes parkolójában pénzváltó is helyet kapott, melynek nagy előnye, hogy a külföldi vásárlók még vásárlás előtt könnyen el tudják végezni váltási tranzakcióikat. A vásárlások lebonyolítását több, mint 60 eladó kolléga segíti.
Amennyiben a Vásárló a nálunk vásárolt termékeket szeretné elszállítani, szolgáltatásként igénybe vehető a díjmentes utánfutó kölcsönzés. A frissen belépő dolgozók oktatására az Áruházvezetés nagy hangsúlyt fektet, mely vevőorientációs gyakorlaton és belső számítógépes rendszer megismertetésén alapul. Ezen kívül szállítónkként rendszeres termékismertető oktatást kapnak osztályos dolgozóink, a problémamentes szaktanácsadás, értékesítés érdekében.
Tapasztalt munkatársaink megtanítják, hogyan működik egy nagyáruház, az árubeérkezéstől az értékesítésig.

 1. Blog
 2. Karrier
 3. Reklámajánlat
 4. Tippek, ötletek

Cégleírás
Hétfőtől szombatig, reggel 8 órától este 20 óráig, illetve vasárnap reggel 8 órától este 18 óráig várjuk minden kedves Vásárlónkat. Szolgáltatásaink:ajándékutalvány, árucsere, áfa visszatérítés, árgarancia, állványkölcsönzés, büfé, használt elem visszavétel, gépkölcsönzés, hitelügyintézés, hitelkártya elfogadás, ingyenes parkoló, kulcsmásolás, online rendelés, Praktiker Online, törzsvásárlói program, utánfutó kölcsönzés, festékkeverés, tervezőprogramok.
Kulcsszavak:
Barkácsbolt
Termékek
ablakok, ajtók, bútor, csempék, elektromos gépek, kéziszerszámok, építési vegyianyagok, építőanyagok, építőelemek, padlóburkolat, faáru, fémipari termékek, festékek, festőszerszám, géptartozékok, háztartási termékek, kályhák, tüzelőanyagok, kerti motoros gépek, kültéri növények, ragasztó, szaniter installáció, mennyezetburkolók, világítás
Szolgáltatások
ajándék utalvány, áruhitel, bankkártya, hitelkártya és utalvány elfogadás, házhoz szállítás, mester ember ajánló, színkeverés, termék foglalás 3 napig, utánfutó kölcsönzés
Fizetési lehetőségek
 • Készpénz
  Készpénz
 • Maestro
  Maestro
 • MasterCard
  MasterCard
 • Visa
  Visa
Praktiker Barkácsáruház a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

panasz

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

nekemaz áruvalnincs bajomcsaka csempe osztályon lévő egyik fiatalemberrel,a csempe amit kiválasztottunk egy másikcsempe alatt volt,kértük a fiatalembert hogy segitsen,azt a választ kaptuk,hogy nem ezért van itt és a tescoba se pakolják a kocsiba bele az árut a kocsiba.

vélemény

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Szeretek a Praktikerbe járni mert ott mindent megtalálok amit keresek, és az eladók is nagyon kedvesek. Mindig segítik az embert én nagyon megvagyok vele elégedve és mindig ide fogok járni

_

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Az osztályokon néha úgy kell összevadászni az eladókat és az is eléggé érdekes hogy minednki mossa kezeit ő nem ehhez az osztályhoz tartozik a veveő meg találja ki hol van amit keres . Azt kéne észreveni ,hogy minden egyes vevő aki amiatt megy el mert nem szolgálják ki akkor vele eggyüt kimegy az áruhás esetleges bevétele is és ha nincs bevétel miből fizetik a dolgozókat ? Ezt kéne észrevenni és minden erővel segíteni mert amikor a kedves eladó azt mondja nem ide tartozom és elmegy a saját zsebéből veszi ki a pénzt ahejett , hogy legalább próbálni hívni valakit vagy másik kollégához fordulni. Mindenki nem tudhat mindent ha bevallja nem bűn , de ha így viszonyul a vevőhoz nem csak tudása pénze sem lessz .

áruház

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

az eladók nem oda valók a tisztelt budai urral eggyűt.menjenek el inkább kapálni ahhoz értenek

termékek

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Tele van jobbnál jobb kinai ipar egyszer használatos remek szerszámaival. Szomorú hogy idáig süllyedtünk!!!

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Praktiker Barkácsáruház részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Közelben található Praktiker Üzletek

 1. Balatoni Út 44-46.
  8000  Székesfehérvár
 2. Dobogókői Út 41
  2500  Esztergom
 3. Rozsnyó Utca
  9700  Szombathely
 4. Malomkő Utca 3.
  2040  Budaörs
 5. Bécsi Út
  1034  Budapest