Lukács Sándor Szakképző Iskola, Győr

3 Vélemény
Lukács Sándor Szakképző Iskola
Mártírok Útja 13-15.
9027 Győr
Győr-Moson-Sopron

Leírás

A Lukács Sándor Mechatronikai és Gépészeti Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium Észanyugat-Dunántúl egyik legjelentosebb fémipari jellegu szakképzést folytató intézménye. Szakközépiskolai és szakképzo tagozaton a gépipari, elektromechanikai, autóipari és épületgépészeti szakirányú végzettséget biztosító OKJ szerinti szakmákat oktatunk.

  1. Contact
  2. Dokumentumok
  3. Munkatársaink
  4. Oktatás

Kulcsszavak:
Szakképző, Középiskola, Felnőttoktatás, Felnőttképzés, Szakközépiskola, Szakmunkásképzés, Szakiskola, Iskola, Oktatás, Épületgépészet, Autószerelő, Kollégium, Gépészet, Sándor, Lukács, Gépészeti, Középiskolai képzés, Autóvillamossági Szerelő, Autógyártó, Mechatronikai, Mechatronikai képzés, Cnc Kezelő
Lukács Sándor Szakképző Iskola a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

iskola

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Én érettségizni jártam a "400-asba" két évet, és nagyon szerettem, akkor még nem volt összevonva más iskolával, de úgy is nagyon sok diák járt oda. Szinte mi voltunk az első lányok, akik oda jártak. Aztán utánnunk 1-2 évvel kezdődtek az iskola összevonások. Szinte életem legjobb két éve volt, mind a tanárok szempontjából, mind az osztálytársak, és az iskola szempontjából is. Örök emlék marad számomra. És ha szabad ilyet írni, akkor a Szentpéteri Mariann tanárnő volt a kedvencem, de azthiszem ezt szinte az osztály nevében is mondhatnám. Szigorú, de igazságos tanár, és nagyon jól tanít, beleéli magát az órák anyagába, vidáman és viccesen tanít, még aki rossz volt irodalomból, nála az is jól megtanult mindent, az orán soha nem volt duma, mert a legunalmasabb anyagot is olyan átéléssel adta elő, hogy egyszerűen nem lehetett nem odafigyelni. Köszönök neki mindent, soha nem fogom elfelejteni. Buthi Viktória (sz.:Németh Viktória) 2008. július

Kóródi Attila
suliról

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Az iskola közel 60 éves multra visszatekintő intézmény, amely tényleg sokat tesz a gépészeti szakma terjedésért. A diákok elég sokrétűek, ahogyan a tanári kar is. Sajnos túlnyomó részben szakmunkás osztályok vannak, amelyekbe nem éppen a legszolídabb és legcsendesebb gyerekek járnak. Éppen miattuk ilyen rossz az iskola általános megítélése. A tanárok igyekeznek az itt tanulókat a lehető legfelkészültebbé, szakmályukban otthon mozgóvá tenni. Például az itt, gépészeti szakon végzett diákoknak biztos, hogy nem lesz gondjuk a főiskolán; minden szükséges alapot megkapnak. A kollégium nyugodt, nem afféle "börtön", mint néhány győri kollégium. Én szerettem itt tanulni.

Kozmáné Mike Éva
oktatás

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Az iskola jól megközelíthető helyen van,mely se a diák,se a szülők szempontjából nem hátrány! Kollégiuma egybe épült az iskolával,így a benntlakóknak nem kell "vándorolni"Pozítív,hogy van még néhány régi tanár,akik tiszteletre tanítják a diákokatSajnos egyre nehezebb a dolguk.Jól felszerelt saját tanműhelye is van az iskolának és nagy cégeknél is tanulhatják a szakmát tanulóik.Sok sikert a munkájukhoz!
## iskola# kollégium# megközelítés
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Lukács Sándor Szakképző Iskola részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!