Kisalföld Volán ZRt., Győr

Cégnév:
Kisalföld Volán ZRt.
Cím:
Ipar U. 99.
Irányítószám/Település:
9027 Győr
Megye:
Győr-Moson-Sopron
Telefon:
(96) 417 266
Telefon:
(96) 622 100
Telefon:
(96) 622 110
Fax:
(96) 622 180
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

Cégünk helyi és helyközi személyszállítással és gépjárműjavítással foglalkozik, illetve kedvező áron biztosítunk reklámfelületet autóbuszaink teljes felületén, valamint a hátsószélvédőn.

Képek hozzáadása

Cégleírás
Társaságunk feladatai közé tartozik a megyén belüli helyközi, valamint a megyén kívüli távolsági utazási igények kiszolgálása menetrendszerű autóbuszjáratokkal, amit -IKARUS, IKARUS EAG, NABI EXCEL, valamint RÁBA, CREDO, és Mercedes autóbuszokkal végez.

Kulcsszavak:

Személyszállítás, Autóbusz, Közlekedés, Különjárat, Személyszállítás Autóbusszal, Közlekedési, Közlekedési Vállalat, Gumifutózás, Helyközi Autóbusz Közlekedés, Különjárat rendelés, Zöldkártya, Haszongépjármű, Gépjárműjavítás, Műszaki Vizsgáztatás, Környezetvédelmi Felülvizsgálat, Futómű Beállítás, Fékhatásmérés, Vállalatok, Reklámfelület bérbeadás, Autóbusz Szerviz, Helyi Autóbuszközlekedés, Nemzetközi Autóbuszközlekedés, Távolsági Autóbuszközlekedés, Személyszállítás Autóbusz Bérlés, Luxusautóbusz Biztosítás, Autóbusz Reklám

A Kisalföld Volán ZRt. cég a következő kategóriákban szerepel:

Gazdasági információk

TEÁOR kód
4939 - M.n.s. egyéb szárazföldi személyszállítás

Vélemények

G.Norbi
1 Csillagok

ez történt velem

több, mint 6 hónappal ezelőtt

sziasztok! ma a Kimle, Vasútállomásról induló 23:09-s busszal szerettem volna eljutni Kimlére a barátnőmhöz. A busz majdnem 1 órával később indult Móvárról a barátnőm is ezen a buszon ült, a késés miatt a buszsofőr úgy gondolta h először a vasútra jön ki a menetrendszerinti kimle-novákpuszta-kimle-kimle,vasútállomás kitérő helyett, a gubanc az volt h nem jött ki a vasútállomásra, csak a bekötőútig, ahol felszedte a már gyalog elindult utasokat, engem meg ott hagyott a vasútállomáson, a barátnőm megkérte h jöjjön be értem, de a buszsofőr megmondta neki h lesz*rja, a volánról alkotott véleményem mindenki vonja le saját maga.köszönöm az 1 órás felesleges várakozást, és üdvözlöm a sofört.
Címkék: ## kimle vasútállomás
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Komondi Erika
4 Csillagok

utazás

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Alapjában véve meg vagyok elégedve a Kisalföld Volánnal. Nem értek egyet azzal a véleménnyel, hogy "ócska buszok". Szerintem az összes volán társaság megirigyelheti az ő buszaikat. Egy iskolás vagy óvodás kirándulásra el sem tudnék képzelni biztonságosabb járművet, mint az övékét. Állandóan karbantartott és szervizeltek! A sofőrök kedvesek, az alacsony fizetések és a rossz munkaidőbeosztás ellenére is! A menetidőt tartják és bármilyen utak vannak, mindig hazavisznek bennünket. Szerintem 4 csillagot megérdemelnek!

JAM PAM
1 Csillagok

VÉLEMÉNY

több, mint 6 hónappal ezelőtt

OCSKA HIDEG BUSZOK GOROMBA SOFŐRŐK IDEGESITŐ FŐNŐKSÉG

boy2000
1 Csillagok

sóförök és vezetőség.

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Véleményem egyszerű!A sofőrök (helyi)nagyszerűen végzik a felelősség teljes munkájukat!De ide ideje lenne le váltani az egész igazgatói testületet!Le ragadtak a múltba!Az ő hozzá állásukra negyed csillagot adok!Nem értenek semmihez csak a jó fizetést veszik fel!Ideje lenne át adni a vezetést egy új generációnak!Aki érti a dolgát és meg becsüli a sofőröket!!!!!!!
Címkék: ## váltani kellene!
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

KV Zrt
5 Csillagok

Jah

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Szerintem is pontosak és ritkán késnek a buszjaik nem mint a BKV-nál. Gratula a KV Zrt-nek

Több vélemény

Írjon véleményt a(z) Kisalföld Volán ZRt. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Bartók Béla út 14.
  9023  Győr
 2. Bartók Béla út 14
  9023  Győr
 3. Bajcsy Zs. U. 52/C Fszt. 1
  9022  Győr
 4. Árpád út 51/B
  9022  Győr
 5. Árpád út 51/B
  9022  Győr
 6. Illyés Gy.Út 1.
  9024  Győr