Kisalföld Volán ZRt., Győr

14 Vélemények
Kisalföld Volán ZRt.
Ipar U. 99.
9027 Győr
Győr-Moson-Sopron
(96) 417 266
(96) 622 100
(96) 622 110
(96) 622 180
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

TEÁOR kód
4939 - M.n.s. egyéb szárazföldi személyszállítás

Leírás

Cégünk helyi és helyközi személyszállítással és gépjárműjavítással foglalkozik, illetve kedvező áron biztosítunk reklámfelületet autóbuszaink teljes felületén, valamint a hátsószélvédőn.


  Cégleírás
  Társaságunk feladatai közé tartozik a megyén belüli helyközi, valamint a megyén kívüli távolsági utazási igények kiszolgálása menetrendszerű autóbuszjáratokkal, amit -IKARUS, IKARUS EAG, NABI EXCEL, valamint RÁBA, CREDO, és Mercedes autóbuszokkal végez.
  Kulcsszavak:
  Személyszállítás, Autóbusz, Közlekedés, Különjárat, Személyszállítás Autóbusszal, Közlekedési, Közlekedési Vállalat, Gumifutózás, Helyközi Autóbusz Közlekedés, Különjárat rendelés, Zöldkártya, Haszongépjármű, Gépjárműjavítás, Műszaki Vizsgáztatás, Környezetvédelmi Felülvizsgálat, Futómű Beállítás, Fékhatásmérés, Vállalatok, Reklámfelület bérbeadás, Autóbusz Szerviz, Helyi Autóbuszközlekedés, Nemzetközi Autóbuszközlekedés, Távolsági Autóbuszközlekedés, Személyszállítás Autóbusz Bérlés, Luxusautóbusz Biztosítás, Autóbusz Reklám
  A Kisalföld Volán ZRt. cég a következő kategóriákban szerepel:
  Képek hozzáadása

  Vélemények

  G.Norbi

  ez történt velem

  több, mint 6 hónappal ezelőtt

  sziasztok! ma a Kimle, Vasútállomásról induló 23:09-s busszal szerettem volna eljutni Kimlére a barátnőmhöz. A busz majdnem 1 órával később indult Móvárról a barátnőm is ezen a buszon ült, a késés miatt a buszsofőr úgy gondolta h először a vasútra jön ki a menetrendszerinti kimle-novákpuszta-kimle-kimle,vasútállomás kitérő helyett, a gubanc az volt h nem jött ki a vasútállomásra, csak a bekötőútig, ahol felszedte a már gyalog elindult utasokat, engem meg ott hagyott a vasútállomáson, a barátnőm megkérte h jöjjön be értem, de a buszsofőr megmondta neki h lesz*rja, a volánról alkotott véleményem mindenki vonja le saját maga.köszönöm az 1 órás felesleges várakozást, és üdvözlöm a sofört.
  ## kimle vasútállomás
  Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

  Komondi Erika

  utazás

  , több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Alapjában véve meg vagyok elégedve a Kisalföld Volánnal. Nem értek egyet azzal a véleménnyel, hogy "ócska buszok". Szerintem az összes volán társaság megirigyelheti az ő buszaikat. Egy iskolás vagy óvodás kirándulásra el sem tudnék képzelni biztonságosabb járművet, mint az övékét. Állandóan karbantartott és szervizeltek! A sofőrök kedvesek, az alacsony fizetések és a rossz munkaidőbeosztás ellenére is! A menetidőt tartják és bármilyen utak vannak, mindig hazavisznek bennünket. Szerintem 4 csillagot megérdemelnek!

  JAM PAM

  VÉLEMÉNY

  több, mint 6 hónappal ezelőtt

  OCSKA HIDEG BUSZOK GOROMBA SOFŐRŐK IDEGESITŐ FŐNŐKSÉG

  boy2000

  sóförök és vezetőség.

  több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Véleményem egyszerű!A sofőrök (helyi)nagyszerűen végzik a felelősség teljes munkájukat!De ide ideje lenne le váltani az egész igazgatói testületet!Le ragadtak a múltba!Az ő hozzá állásukra negyed csillagot adok!Nem értenek semmihez csak a jó fizetést veszik fel!Ideje lenne át adni a vezetést egy új generációnak!Aki érti a dolgát és meg becsüli a sofőröket!!!!!!!

  KV Zrt

  Jah

  több, mint 6 hónappal ezelőtt

  Szerintem is pontosak és ritkán késnek a buszjaik nem mint a BKV-nál. Gratula a KV Zrt-nek

  Több vélemény

  Írjon véleményt a(z) Kisalföld Volán ZRt. részére!

  Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


  Készítsd el honlapodat
  Technikai ismeretek nélkül
  30 napos ingyenes próbaverzió

  Vásároljon Prémium Tagságot
  CYLEX Árajánlatkérések

  Hasonló cégek a közelben

  1. Bartók Béla út 14.
   9023  Győr
  2. Bartók Béla út 14
   9023  Győr
  3. Bajcsy Zs. U. 52/C Fszt. 1
   9022  Győr
  4. Árpád út 51/B
   9022  Győr
  5. Árpád út 51/B
   9022  Győr
  6. Illyés Gy.Út 1.
   9024  Győr