Kisalföld Volán ZRt., Győr

Cím:
Ipar U. 99.
Irányítószám/Település:
9027 Győr
Megye:
Győr-Moson-Sopron
Telefon:
(96) 417 266
Telefon:
(96) 622 100
Telefon:
(96) 622 110
Fax:
(96) 622 180
Weboldal:
Email:
Üzenet küldése
Frissítve 5 hónappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Weboldal

Leírás

Cégünk helyi és helyközi személyszállítással és gépjárműjavítással foglalkozik, illetve kedvező áron biztosítunk reklámfelületet autóbuszaink teljes felületén, valamint a hátsószélvédőn.

Cégleírás
Társaságunk feladatai közé tartozik a megyén belüli helyközi, valamint a megyén kívüli távolsági utazási igények kiszolgálása menetrendszerű autóbuszjáratokkal, amit -IKARUS, IKARUS EAG, NABI EXCEL, valamint RÁBA, CREDO, és Mercedes autóbuszokkal végez.

Gazdasági információk

TEÁOR kód
4939 - M.n.s. egyéb szárazföldi személyszállítás

Vélemények

G.Norbi
1 Csillagok

ez történt velem

2010. december 8.

sziasztok! ma a Kimle, Vasútállomásról induló 23:09-s busszal szerettem volna eljutni Kimlére a barátnőmhöz. A busz majdnem 1 órával később indult Móvárról a barátnőm is ezen a buszon ült, a késés miatt a buszsofőr úgy gondolta h először a vasútra jön ki a menetrendszerinti kimle-novákpuszta-kimle-kimle,vasútállomás kitérő helyett, a gubanc az volt h nem jött ki a vasútállomásra, csak a bekötőútig, ahol felszedte a már gyalog elindult utasokat, engem meg ott hagyott a vasútállomáson, a barátnőm megkérte h jöjjön be értem, de a buszsofőr megmondta neki h lesz*rja, a volánról alkotott véleményem mindenki vonja le saját maga.köszönöm az 1 órás felesleges várakozást, és üdvözlöm a sofört.
Címkék: ## kimle vasútállomásErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Komondi Erika
4 Csillagok

utazás

, 2009. december 17.

Alapjában véve meg vagyok elégedve a Kisalföld Volánnal. Nem értek egyet azzal a véleménnyel, hogy "ócska buszok". Szerintem az összes volán társaság megirigyelheti az ő buszaikat. Egy iskolás vagy óvodás kirándulásra el sem tudnék képzelni biztonságosabb járművet, mint az övékét. Állandóan karbantartott és szervizeltek! A sofőrök kedvesek, az alacsony fizetések és a rossz munkaidőbeosztás ellenére is! A menetidőt tartják és bármilyen utak vannak, mindig hazavisznek bennünket. Szerintem 4 csillagot megérdemelnek!

JAM PAM
1 Csillagok

VÉLEMÉNY

2009. december 8.

OCSKA HIDEG BUSZOK GOROMBA SOFŐRŐK IDEGESITŐ FŐNŐKSÉG

boy2000
1 Csillagok

sóförök és vezetőség.

2009. november 9.

Véleményem egyszerű!A sofőrök (helyi)nagyszerűen végzik a felelősség teljes munkájukat!De ide ideje lenne le váltani az egész igazgatói testületet!Le ragadtak a múltba!Az ő hozzá állásukra negyed csillagot adok!Nem értenek semmihez csak a jó fizetést veszik fel!Ideje lenne át adni a vezetést egy új generációnak!Aki érti a dolgát és meg becsüli a sofőröket!!!!!!!
Címkék: ## váltani kellene!Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

KV Zrt
5 Csillagok

Jah

2009. április 29.

Szerintem is pontosak és ritkán késnek a buszjaik nem mint a BKV-nál. Gratula a KV Zrt-nek

Horváth Attila 1961
1 Csillagok

Este járjon gyermekem iskolába?????

, 2008. szeptember 9.

12 éves lányomnak azt tanácsolták, járjon este iskolába, mivel reggel nem nagyon állnak meg pedig szinte üres
Címkék: ## félig üres buszErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Anonymous
1 Csillagok

Este járjon gyermekem iskolába?????

2008. szeptember 9.

12éves lányom, Nagycenkről Sopronba a 84-es főútvonalon későn ér be az iskolába mert a buszok nem álnak meg pedig a legtöbb busz hátulja üres, a Kisalföldnél azt javasolták menjen az esti járattokkal mert azon sokkal kevesebben vannak.
Címkék: ## félig üres buszErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Anonymous
1 Csillagok

Buszokról.

2008. május 12.

A volán azt szeretné hogy minél több utas vegye igénybe a szolgáltatást!Jön a jó idő-kánikula,szívesen buszoznánk,de nem fogok mert hétvégén csak kis buszok közlekednek szinte!És a nagy melegben tömegnyomor káosz a buszon!Mikor érti meg már a vezetőség hogy a kis busz már a múlté!!Szükség van a csuklós buszokra!!Ez miatt is utaznak kevesen!!Jól tudom hogy a csuklós buszok sem fogyasztanak többet mint a szólóük!!!Jó lenne ha ki öregedett vezetőség nem a 30-éves ódi múltat lóvagólná!
Címkék: ## maradi vezetőség!Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Szabó Alexandra
3 Csillagok

közlekedés

, 2007. december 20.

Három csillagnál többet nem nagyon érdemelnek. Jelentősen alacsonyabb mindőségű szolgáltatást nyújtanak a vasúténál, pedig az sem valami fényes. A buszok akkor jönnek, amikor épp úgy gondolják. Ezalatt azt értem, hogy kb. 10 perces késésekkel számolni kell. Némelyik sofőr úgy vezet, hogy majd kiesik az utas. A buszok kényelme sem mindig az igazi. Például a nyári ablaklehúzós klíma már nem igazán a mai igényekhez igazodik; sem a télen hideg, nyáron forró bőr ülések; sem pedig a ki-kinyíló ajtó, ami elvonja a sofőr figyelmét. Általában tömöttek a járatok és egyesek bevihetik az egész házukat is, de ha épp te szeretnél eg bőröndöt vinni magaddal, akkor nem szabad, mert nem fér el senki.
Címkék: ## utazás# busz# távolság járatokErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Nagy Tímea
1 Csillagok

Kisalföld Volán

, 2007. december 20.

A buszok egyes vonalakon nagyon ritkán járnak, és előfordul, hogy késnek vagy korábban jönnek, a változásokról értesülni elég nehéz. A buszok minősége változó, vannak kényelmes buszaik, de vannak olyanok is, amiken szörnyű utazni, és gyakori a zsúfoltság, tömeg. A telefonos ügyfélszolgálatuk sokáig botrányosan felkészületlen és udvariatlan volt, az utóbbi néhány hónapban nem volt tapasztalatom velük kapcsolatban.
Címkék: ## utazás# közlekedés# busz# helyközi közlekedés# kisalföld volán# távolsági közlekedésErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentéseÍrjon véleményt a(z) Kisalföld Volán ZRt. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Hasonló cégek a közelben

 1. Bartók Béla út 14.
  9023  Győr
 2. Bartók Béla út 14
  9023  Győr
 3. Bajcsy Zs. U. 52/C Fszt. 1
  9022  Győr
 4. Árpád út 51/B
  9022  Győr
 5. Árpád út 51/B
  9022  Győr
 6. Illyés Gy.Út 1.
  9024  Győr