Kisalföld Volán ZRt., Győr

14 Vélemény
Kisalföld Volán ZRt.
Ipar Utca 99
9023 Győr
Győr-Moson-Sopron
(96) 417 266
(96) 622 100
(96) 622 110
(96) 622 180

Gazdasági információk

TEÁOR kód
4939 - M.n.s. egyéb szárazföldi személyszállítás

Leírás

Cégünk helyi és helyközi személyszállítással és gépjárműjavítással foglalkozik, illetve kedvező áron biztosítunk reklámfelületet autóbuszaink teljes felületén, valamint a hátsószélvédőn.


Kulcsszavak:
Személyszállítás, Autóbusz, Közlekedés, Különjárat, Közlekedési, Személyszállítás Autóbusszal, Közlekedési Vállalat, Gumifutózás, Helyközi Autóbusz Közlekedés, Különjárat rendelés, Zöldkártya, Gépjárműjavítás, Haszongépjármű, Műszaki Vizsgáztatás, Környezetvédelmi Felülvizsgálat, Futómű Beállítás, Fékhatásmérés, Vállalatok, Reklámfelület bérbeadás, Autóbusz Szerviz, Helyi Autóbuszközlekedés, Autóbusz Reklám, Luxusautóbusz Biztosítás, Nemzetközi Autóbuszközlekedés, Személyszállítás Autóbusz Bérlés, Távolsági Autóbuszközlekedés
Kisalföld Volán ZRt. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

ez történt velem

több, mint 6 hónappal ezelőtt

sziasztok! ma a Kimle, Vasútállomásról induló 23:09-s busszal szerettem volna eljutni Kimlére a barátnőmhöz. A busz majdnem 1 órával később indult Móvárról a barátnőm is ezen a buszon ült, a késés miatt a buszsofőr úgy gondolta h először a vasútra jön ki a menetrendszerinti kimle-novákpuszta-kimle-kimle,vasútállomás kitérő helyett, a gubanc az volt h nem jött ki a vasútállomásra, csak a bekötőútig, ahol felszedte a már gyalog elindult utasokat, engem meg ott hagyott a vasútállomáson, a barátnőm megkérte h jöjjön be értem, de a buszsofőr megmondta neki h lesz*rja, a volánról alkotott véleményem mindenki vonja le saját maga.köszönöm az 1 órás felesleges várakozást, és üdvözlöm a sofört.
## kimle vasútállomás
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Komondi Erika
utazás

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Alapjában véve meg vagyok elégedve a Kisalföld Volánnal. Nem értek egyet azzal a véleménnyel, hogy "ócska buszok". Szerintem az összes volán társaság megirigyelheti az ő buszaikat. Egy iskolás vagy óvodás kirándulásra el sem tudnék képzelni biztonságosabb járművet, mint az övékét. Állandóan karbantartott és szervizeltek! A sofőrök kedvesek, az alacsony fizetések és a rossz munkaidőbeosztás ellenére is! A menetidőt tartják és bármilyen utak vannak, mindig hazavisznek bennünket. Szerintem 4 csillagot megérdemelnek!

VÉLEMÉNY

több, mint 6 hónappal ezelőtt

OCSKA HIDEG BUSZOK GOROMBA SOFŐRŐK IDEGESITŐ FŐNŐKSÉG

sóförök és vezetőség.

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Véleményem egyszerű!A sofőrök (helyi)nagyszerűen végzik a felelősség teljes munkájukat!De ide ideje lenne le váltani az egész igazgatói testületet!Le ragadtak a múltba!Az ő hozzá állásukra negyed csillagot adok!Nem értenek semmihez csak a jó fizetést veszik fel!Ideje lenne át adni a vezetést egy új generációnak!Aki érti a dolgát és meg becsüli a sofőröket!!!!!!!

Jah

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Szerintem is pontosak és ritkán késnek a buszjaik nem mint a BKV-nál. Gratula a KV Zrt-nek

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Kisalföld Volán ZRt. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Ipar Utca 99
  9027  Győr
 2. Kartács Utca 5/B
  9023  Győr
 3. Tompa Utca 12
  9026  Győr
 4. Bartók B. U. 14
  9023  Győr
 5. Bartók Béla Út 14
  9023  Győr
 6. Bajcsy Zs. U. 52/C, Fszt. 1
  9022  Győr
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete