9 Vélemény
frissítve 2018. május 15.

Nyitvatartási idők

vasárnapV
10:00 – 20:00
hétfőH
10:00 – 20:00
keddK
10:00 – 20:00
szerdaSze
10:00 – 20:00
csütörtökCs
10:00 – 20:00
péntekP
10:00 – 20:00
szombatSzo
10:00 – 20:00
Zárva.
Nyitásig  2 h 32 min.
2 h 32 min

Leírás

A város első bevásárlóközpontja másfél évtizede várja a vásárolni és kikapcsolódni vágyókat. Egy gyors ebéd munka közben vagy vacsora az esti mozi előtt? Éttermeink változatos kínálatából Ön is megtalálja a fogára valót! Intézze ügyeit nálunk! Üzleteink mellett 10 termes, 3D-s multiplex mozi, valamint újdonságként már 5D-s mozi is gondoskodik vendégeink szórakozásáról. Az autóval érkezőket 465 férőhelyes parkolónk fogadja, a kerékpárral közlekedők pedig közvetlenül a bejáratoknál zárhatják le biciklijüket. Győr Plaza, mert szeretem.


Kulcsszavak:
Bevásárlóközpont, Shopping center, Pláza, Bevásárlócentrum, Üzletközpontok, Üzlet, Vállalkozás, Arany, Nyaklánc, Ezüst, Győr, Butik, Egyedi ékszer, Ékszerész, Bokalánc, Ékszerdoboz, Ezüst ékszer, Exkluzív ajándék, Aranyozott ezüstékszer, Ezüst nyaklánc, Ékszerbecslés, Ezüstacél ékszer, Ékszeralkatrész, Ékszercímke, Ékszerezüstözés, Arany fülbevaló, Aranylánc, Arany karlánc, Arany piercing, Arany nyakék, Shopping, Ékszerfelbecslés, Ezüstműves, Ékkő, Plaza üzletek, Pláza butikok, Pláza üzlethelyiségek, Pláza bevásárló centrum, Arany gyűrű, Plaza éttermek, Pláza mozi, Pláza szórakozás, Ékszer átalakítás, Esküvői ékszerek, Ékszer értékbecslés, Exkluzív ékszerek, Pláza shopping center, Bőr ékszerek, Cinema city, Ezüstözött ékszerek, Pláza szórakoztató központ
Győr Pláza a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

plaza

, more than 2 years ago

remek hely az egész család számára. gyerekeknek megőrző, amig apa-anya bevásárol. szinte mindent meg lehet kapni itt és ha megéhezel, rengeteg kaja között válogathatsz. Különösen most, karácsony közeledtével praktikus ide jönni, egy helyen mindent megkapsz. egy ideje már gyógyszertár is van, no meg pékség. ha csak édességet akarsz venni, azt is kapsz, nem is akármilyeneket. szuper hely és a nyitvatartás is nagyon jó

Pláza

, more than 2 years ago

Sziasztok. Meg tudná valaki mondani miért van ilyen helyen használt ruha bolt+átkeresztelt kínai üzlet?Ezt leszámítva szépen fel lett renoválva.Gratula.

Győr

, more than 2 years ago

Régebben nem szerettem idejönni, mert az áraik valahol a mennyben jártak. Nemrég betértem külföldi ismerősömmel és nagyon jól éreztük magunkat! Az árak már megközelitik a valós életet, a z eladók is kedvesebbek lettek, külön kiemelném az Ab Original üzlet kis eladóhölgyeit, akik vagy harminc inget hordtak oda elénk, hogy megtaláljuk a megfelelő színt és méretet!!Végül elég tetemes összeget hagytunk a pénztárnál és ez volt az egyetlen üzlet, ahol az eladók kívántak először Boldog Karácsonyt!!Megjegyeztem, ide biztos visszajövök még!!

pláza

, more than 2 years ago

Sokszor eljövünk ide, bár nem Győriek vagyunk, de szerintem érdemes betérni. Időtöltésnek, céltalan sétálgatásnak, nézelődésnek is kiválóan megfelel,de mindig találunk valamilyen akciót, sosem jövünk ki üres kézzel. :)
## győr# pláza# vásárlás
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Plaza

, more than 2 years ago

Néhány éve nyitott Győrben a Plaza, melyben helyet kapott egy multiplex mozi (ez már nagyon hiányzott Győrből), sok-sok étterem (nagyon tetszik, hogy központosan vannak ezek elhelyezve), van itt könyvbolt (internetezési lehetőséggel), bankfiók, telefonboltok, ruhanemű-üzletek, élelmiszer-lánc, dohányáru, újság, műszaki üzletlánc, stb., stb.) Ritkán járunk itt, de valahogy mindig újra és újra elvarázsol, még ha az árak kicsit magasabbak is az átlagnál.
## győr# plaza# bevásárlás
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Győr Pláza részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Vasvári Pál U. 1.
  9024  Győr
  +36-96/410-280
 2. Vasvári Pál Utca 1/A,
  9024  Győr
 3. József Attila Út 125.
  9028  Győr
  (20) 392 1450
 4. Szent István Út 19.
  9022  Győr
  (20) 234 2961
 5. Fehérvári Út 3
  9023  Győr
 6. Malomszéki Út 9.
  9024  Győr
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete