Emma-Tehertaxi, Győr

1 Vélemény
Emma-Tehertaxi
VASVÁRI PÁL UTCA 1
9024 Győr
Győr-Moson-Sopron
Ellenőrzött adatok, Frissítve 4 hónappal ezelőtt

Leírás

Vállalunk teljes körű költöztetést bútor és teherszállítást helyben és országosan amennyiben igénylik rakodószemélyzet biztosításával.


Cégleírás
Vállalunk teljes körű lakás ház és irodaköltöztetést beleértve a teljes körű rakodást és csomagolást. Amennyiben szükséges a lapra szerelt bútorokat szétszedjük olyan mértékig, hogy azokat sérülésmentesen lehessen az ingatlanból kihozni adott esetben az emeletről lehozni. Valamint vállalunk helyközi költöztetést is a felsorolt tevékenységi területeink bármelyikéről az ország bármely településére.
Kulcsszavak:
Költöztetés, Bútorszállítás, Páncélszekrény Szállítás, Költözés, Zongoraszállítás, Irodaköltöztetés, Költöztető, Árufuvarozás, Tehertaxi, Lomszállítás
Szolgáltatási helyek
Sopron, Fertőd, Kapuvár, Csorna, Győr, Mosonmagyaróvár, Komárom, Tata, Tatabánya, Budapest a felsorolt településeken végzünk helyi szállításokat valamint a felsorolt településekről az ország bármely pontjára vállalunk bárminemű teherszállítást beleértve a teljes körű költöztetést.
Fizetési lehetőségek
 • Készpénz
  Készpénz
Emma-Tehertaxi a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Koscsó Krisztián
költöztetés vélemény

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Elképesztően megbízhatatlan link társaság. 2 héttel korábban egyeztetett időpontot mondtak le, a megbeszélt érkezési időpont után (!!) 1 órával. Mint utóbb kiderült, ezt már nagyon sok megrendelőjükkel eljátszották. Korábban azt hittem ez csak közép Ázsiában fordulhat elő, de nem..Szégyen, hogy ilyen vállalkozások még a piacon maradhatnak. Véleményem szerint messzire elkerülendők!!!
#bútorszállítás#költöztetés
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Emma-Tehertaxi részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Kapcsolattartó személyek

Krisztián Szabó
Logisztika

Üzenet küldése

06205133723

  Hasonló cégek a közelben

  1. SZIGETHY A UT 67/A
   9023  Győr
  2. SZIGETHY ATTILA UT 67/A
   9023  Győr
  3. Mester U.
   9023  Győr
  4. Ipar Út. 88
   9023  Győr
  5. Árpád út 42.
   9022  Győr
  6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete