Csikungvilága, Győr

1 Vélemény
frissítve több mint 2 évvel ezelőtt

Gazdasági információk

Cégnév
HORVÁTH ÁKOS
Adószám
66245092-1-28

Leírás

Csung Jüan Csikung nagyon hatékony egészségmegőrző, helyreállító rendszer. Spirituális rendszer, mellyel magas szintek érhetők el. A Csung Jüan Csikung egyes szint gyakorlatai két nap alatt elsajátíthatóak. Tanfolyam folyamatosan Győrött, Sopronban, Székesfehérváron, Szombathelyen és Mosonmagyaróváron.


Cégleírás
A Csung Jüan Csikung (Zhong Yuan Qigong) nagyon hatásos egészségmegőrző- helyreállító rendszer. De vajon mi lehet a titka ennek az ősi 7000 éves rendszernek? A csikung (chi kung, chikung, quigong) gyakorlatok edzik a fizikai testet, erősíti a szellemet és a lelket, rendbe rakja, fejleszti az energiarendszert. Az ember testében energiacsatornák, azaz meridiánok találhatók. Ezekben a csatornákban áramlik az életerő, azaz a csi. Ha az áramlás folyamatos, a csi mennyisége és minősége megfelelő, akkor a test egészséges marad, nem jelennek meg a betegségek. Csikungozás során csit tudunk felvenni a környezetünkből a tudatunk segítségével. A tudattal lehet irányítani az energiát, amely a testben biztonságosan tárolható. Ez a terület a testben a köldök alatt található, aminek a kínai neve alsó tantien. Az itt tárolt energiát a test (energiarendszer) automatikusan tudja felhasználni.
Csikung gyakorlatok során az elhasznált energiát (csit) újra tudjuk tölteni. Ha sohasem fogyna el az energiánk vajon meddig élhetnénk? Valójában nagyon sokáig. Az energiarendszer fejlesztése kulcsfontosságú szerepet tölt be az egészség helyreállításánál, megőrzésénél. Aki eltökélten és rendszeresen foglalkozik a csikunggal, azaz szinte minden nap gyakorol, az hosszú, egészséges életre számíthat. A érzelmi, lelki egyensúlyt hatékonyan tudja javítani a csikungozás. Jin - jang egyensúlyra való törekvés által létre jön egyfajta belső béke. A csung Jüan Csikungnak öt szintje van, különböző célkitűzésekkel. Minden szintnek megvannak a maga speciális gyakorlatai, amelyek az adott cél elérését szolgálják.
Az egyes szint célja az egészség helyreállítása. A második szint célja, a lelki egyensúly megtalálása. A harmadik szint főként a különleges képességeket fejleszti. A negyedik szint által bölcsességre teszünk szert. Az ötödik szint már magas spirituális szint, ez az un. igazság szintje. Tanfolyamok, előadások egész évben Győr - Moson - Sopron megyében.
Kulcsszavak:
Csikung, Csung, Jang, Jon, Chikung tanfolyam, Csikung kezelés, Jüan, Quigong
Szolgáltatási helyek
Győr, Sopron, Mosonmagyaróvár, Csorna
Irodánkban beszélt nyelvek
Magyar, Német, Angol
Csikungvilága a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

, több mint 2 évvel ezelőtt

Nekem nagyon tetszik a csikung! Érdemes kipróbálni.

Írjon véleményt a(z) Csikungvilága részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Kapcsolattartó személyek

Horváth Ákos
Más

Üzenet küldése

Vásároljon Prémium Tagságot

Céginformációk

Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Kinizsi Ltp 15.
  7400  Kaposvár
  (70) 328 4971
 2. Toldi U.8.
  7400  Kaposvár
  (82) 419 745
 3. 48-As Ifjúság Útja 46.
  7400  Kaposvár
  06707010952
 4. Béke Utca 99.
  7400  Kaposvár
 5. DAMJANICH U. 6/B.
  7400  Kaposvár
  (30) 564 8910
 6. Fő Utca 3.
  7400  Kaposvár
  (82) 510 800
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete