Ablakcentrum Kft., Győr

2 Vélemények
Ablakcentrum Kft.
Kossuth Lajos Utca 121.
9025 Győr
Győr-Moson-Sopron

Gazdasági információk

Adószám
10304563-2-08
TEÁOR kód
2223 - Műanyag építőanyag gyártása

Leírás

Az ABLAKCENTRUM Kft. több mint 20 éve a magyarországi műanyag nyílászáró gyártás egyik vezető cége. Termékeinket német Kömmerling alapanyagból készítjük. A rendszer alkalmas a hagyományos és különleges formájú, valamint funkciójú ablakok és ajtók kivitelezésére. A 85 munkatárssal dolgozó cégünk fő profiljába tartozó PVC nyílászárók gyártásán és értékesítésén kívül a német GEZE termékek forgalmazásával, szerelésével és szervizelésével is foglalkozunk.


Kulcsszavak:
Nyílászáró, Ablak, Ajtó, Épületasztalosipar, Nyílászárók forgalmazása, Garázskapu, Kapu, Asztalosipar, Műanyag, Hangszigetelés, Kereskedelem, Bútor, Szerviz, Biztonságtechnika, Gyártás, Elektronika, Hőszigetelés, Csapágy, Beépítés, Hangosítás, Pvc, Szolgáltatások, Cső, Szerelése, Hajtómű, Mérőműszerek, Muanyag Fólia, Ablakcentrum, Beépítése és szervize, Geze termékek forgalmazása, Pvc Nyílászárók gyártása
Ablakcentrum Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Benczikné W. Tímea
Minőség

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Vásároltunk fehér ablakokat ajtókat a garázsra pár éve. Tavaly barna nyílászárókat s bejárati ajtót a házunkra. Nagyon meg vagyunk elégedve a minőséggel. Lájk!!! :-) Köszönjük!!!

Judit

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Tisztelt gyártó! mi a termékkel idáig megvoltunk elégedve, de sajnos már nem foglalkoznak velünk,ha problémánk van a termékkel. hova forduljunk Németországba a Kömerlinghez??

Írjon véleményt a(z) Ablakcentrum Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Bercsényi Liget 105/B
  9025  Győr
 2. Radnóti Út 44.
  9025  Győr
 3. Radnóti Utca 44
  9025  Győr
 4. Kossuth L.U.40.
  9025  Győr
 5. BURCSELLÁS KÖZ 4
  9025  Győr
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete