Észak-Dunántúli Környezetvédelmi, Természetvédelmi És Vízügyi Felügyelőség - Mérőállomás, Győr

Észak-Dunántúli Környezetvédelmi, Természetvédelmi És Vízügyi Felügyelőség - Mérőállomás
Török Ignác U. 68.
9028 Győr
Győr-Moson-Sopron
(96) 514 172
(96) 514 171
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

A Felügyelőség, mint "zöld hatóság" a környezetvédelmi és vízügyi miniszter irányítása alatt működő területi államigazgatási szerv, önálló jogi személy, önállóan gazdálkodó, központi költségvetési szerv. Államigazgatási eljárásban felettes szerve az Országos Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Főfelügyelőség. Hatósági és szakigazgatási feladatait a levegőtisztaság-védelem, a felszíni és felszínalatti vizek mennyiségének és minőségének védelme, a földtani közeg (talaj) védelme, a természet- és tájvédelem, valamint a hulladékok, a zaj- és rezgés okozta káros hatások, a radioaktív sugárzás elleni védelem, valamint a vízgazdálkodás területén külön jogszabályokban meghatározott keretek közötti hatáskörrel látja el.


Cégleírás
Levelezési cím: 9002 Győr, Postafiók: 471. A felügyelőség illetékességi területén a környezet- és természetvédelem egészére kiterjedően ellátja a környezet állapotának és használatának figyelemmel kísérését, a várható, jelentős környezetállapot-változások előrejelzését, továbbá biztosítja az ezekre vonatkozó adatok nyilvánosságát. Illetékességi területén a felügyelőség működteti a környezetvédelmi monitoring és statisztikai adatgyűjtési rendszereket.
A komplex értékelés érdekében együttműködik más területi szervek által működtetett információs és ellenőrző rendszerekkel (vízrajzi, talajvédelmi stb.). Biztosítja a környezetvédelmi, természetvédelmi, vízügyi feladatok területi és szakmai koor-dinációját, a környezet állapotára, a környezetvédelmi tevékenység alakulására vonatkozó adat és információszolgáltatást.
Irányítja a káresemények környezetet veszélyeztető hatásainak elhárításával összefüggő feladatokat.
Kulcsszavak:
Tájvédelem, Környezet, Környezetvédelmi Felülvizsgálat, Környezetvédelmi Hatásvizsgálat, Ökológia, Környezetvédelmi Hatástanulmány, Környezetvédelmi Engedélyeztetés, Környezetvédelmi Engedély, Környezetbarát termék, Környezetvédelmi Pályázat, Környezetvédelmi Kárelhárítás, Környezetvédelmi Jog, Környezetvédelmi Állapotfelmérés, Környezetvédelmi Beruházás, Környezetvédelmi Kockázatelemzés, Környezetvédelmi Felügyelet, Környezetpolitika, Légszennyezettség, Környezetvédelmi Kárfelmérés, Környezetvédelmi Szakember, Széndioxidkibocsátás Csökkentés, Ökotechnológia, Épített Környezetvédelem, Környezetvédelmi Kampány, Környezetvédelmi Felügyeleti rendszer, Környezetvédelmi Felvilágosítás, Üvegházhatás Csökkentés, Környezetvédelmi rendszer, Melegházhatás Csökkentés, Környezetvédelmi program, Környezetvédelmi Igazolás, Légkörvédelem, Környezettudatos Nevelés, Környezetvédelmi Állapotvizsgálat, Környezetkímélo Gazdálkodás, Környezetvédelmi Vizsgálatok, Élovilág védelem, Környezetvédelmi eszközök
Észak-Dunántúli Környezetvédelmi, Természetvédelmi És Vízügyi Felügyelőség - Mérőállomás a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Észak-Dunántúli Környezetvédelmi, Természetvédelmi És Vízügyi Felügyelőség - Mérőállomás

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Hasonló cégek a közelben

  1. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete