Kisalföld Volán ZRt., Győr

Ipar U. 99.
9027 Győr
Győr-Moson-Sopron
Telefon:
(96) 622 100 Call
Telefon:
(96) 622 110 Call
Telefon:
(96) 417 266 Call
Fax:
(96) 622 180
Weboldal:
E-mail:
Üzenet küldése
Frissítve 3 hónappal ezelőtt| Cégadatok változtatása | Hibás adat

Nyitvatartási idők

hétfő
Zárva
kedd
Zárva
szerda
Zárva
csütörtök
2:00 – 9:00
péntek
3:00 – 10:00
szombat
1:00 – 8:00
vasárnap
5:00 – 12:00

Nyitva

Nyitvatartási idő Kisalföld Volán ZRt.

Leírás

Cégünk helyi és helyközi személyszállítással és gépjárműjavítással foglalkozik, illetve kedvező áron biztosítunk reklámfelületet autóbuszaink teljes felületén, valamint a hátsószélvédőn.

Cégleírás
Társaságunk feladatai közé tartozik a megyén belüli helyközi, valamint a megyén kívüli távolsági utazási igények kiszolgálása menetrendszerű autóbuszjáratokkal, amit -IKARUS, IKARUS EAG, NABI EXCEL, valamint RÁBA, CREDO, és Mercedes autóbuszokkal végez.

Útvonal

Gazdasági információk

TEÁOR kód
4939 - M.n.s. egyéb szárazföldi személyszállítás

Vélemények

G.Norbi
1 Csillagok

ez történt velem

, 2010. december 8.

sziasztok! ma a Kimle, Vasútállomásról induló 23:09-s busszal szerettem volna eljutni Kimlére a barátnőmhöz. A busz majdnem 1 órával később indult Móvárról a barátnőm is ezen a buszon ült, a késés miatt a buszsofőr úgy gondolta h először a vasútra jön ki a menetrendszerinti kimle-novákpuszta-kimle-kimle,vasútállomás kitérő helyett, a gubanc az volt h nem jött ki a vasútállomásra, csak a bekötőútig, ahol felszedte a már gyalog elindult utasokat, engem meg ott hagyott a vasútállomáson, a barátnőm megkérte h jöjjön be értem, de a buszsofőr megmondta neki h lesz*rja, a volánról alkotott véleményem mindenki vonja le saját maga.köszönöm az 1 órás felesleges várakozást, és üdvözlöm a sofört.
Címkék: ## kimle vasútállomásErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
Komondi Erika
4 Csillagok

utazás

, 2009. december 17.

Alapjában véve meg vagyok elégedve a Kisalföld Volánnal. Nem értek egyet azzal a véleménnyel, hogy "ócska buszok". Szerintem az összes volán társaság megirigyelheti az ő buszaikat. Egy iskolás vagy óvodás kirándulásra el sem tudnék képzelni biztonságosabb járművet, mint az övékét. Állandóan karbantartott és szervizeltek! A sofőrök kedvesek, az alacsony fizetések és a rossz munkaidőbeosztás ellenére is! A menetidőt tartják és bármilyen utak vannak, mindig hazavisznek bennünket. Szerintem 4 csillagot megérdemelnek!
JAM PAM
1 Csillagok

VÉLEMÉNY

, 2009. december 8.

OCSKA HIDEG BUSZOK GOROMBA SOFŐRŐK IDEGESITŐ FŐNŐKSÉG
boy2000
1 Csillagok

sóförök és vezetőség.

, 2009. november 9.

Véleményem egyszerű!A sofőrök (helyi)nagyszerűen végzik a felelősség teljes munkájukat!De ide ideje lenne le váltani az egész igazgatói testületet!Le ragadtak a múltba!Az ő hozzá állásukra negyed csillagot adok!Nem értenek semmihez csak a jó fizetést veszik fel!Ideje lenne át adni a vezetést egy új generációnak!Aki érti a dolgát és meg becsüli a sofőröket!!!!!!!
Címkék: ## váltani kellene!Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
KV Zrt
5 Csillagok

Jah

, 2009. április 29.

Szerintem is pontosak és ritkán késnek a buszjaik nem mint a BKV-nál. Gratula a KV Zrt-nek
Horváth Attila 1961
1 Csillagok

Este járjon gyermekem iskolába?????

, 2008. szeptember 9.

12 éves lányomnak azt tanácsolták, járjon este iskolába, mivel reggel nem nagyon állnak meg pedig szinte üres
Címkék: ## félig üres buszErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
Anonymous
1 Csillagok

Este járjon gyermekem iskolába?????

, 2008. szeptember 9.

12éves lányom, Nagycenkről Sopronba a 84-es főútvonalon későn ér be az iskolába mert a buszok nem álnak meg pedig a legtöbb busz hátulja üres, a Kisalföldnél azt javasolták menjen az esti járattokkal mert azon sokkal kevesebben vannak.
Címkék: ## félig üres buszErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
Anonymous
1 Csillagok

Buszokról.

, 2008. május 12.

A volán azt szeretné hogy minél több utas vegye igénybe a szolgáltatást!Jön a jó idő-kánikula,szívesen buszoznánk,de nem fogok mert hétvégén csak kis buszok közlekednek szinte!És a nagy melegben tömegnyomor káosz a buszon!Mikor érti meg már a vezetőség hogy a kis busz már a múlté!!Szükség van a csuklós buszokra!!Ez miatt is utaznak kevesen!!Jól tudom hogy a csuklós buszok sem fogyasztanak többet mint a szólóük!!!Jó lenne ha ki öregedett vezetőség nem a 30-éves ódi múltat lóvagólná!
Címkék: ## maradi vezetőség!Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
Szabó Alexandra
3 Csillagok

közlekedés

, 2007. december 20.

Három csillagnál többet nem nagyon érdemelnek. Jelentősen alacsonyabb mindőségű szolgáltatást nyújtanak a vasúténál, pedig az sem valami fényes. A buszok akkor jönnek, amikor épp úgy gondolják. Ezalatt azt értem, hogy kb. 10 perces késésekkel számolni kell. Némelyik sofőr úgy vezet, hogy majd kiesik az utas. A buszok kényelme sem mindig az igazi. Például a nyári ablaklehúzós klíma már nem igazán a mai igényekhez igazodik; sem a télen hideg, nyáron forró bőr ülések; sem pedig a ki-kinyíló ajtó, ami elvonja a sofőr figyelmét. Általában tömöttek a járatok és egyesek bevihetik az egész házukat is, de ha épp te szeretnél eg bőröndöt vinni magaddal, akkor nem szabad, mert nem fér el senki.
Címkék: ## utazás# busz# távolság járatokErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése
Nagy Tímea
1 Csillagok

Kisalföld Volán

, 2007. december 20.

A buszok egyes vonalakon nagyon ritkán járnak, és előfordul, hogy késnek vagy korábban jönnek, a változásokról értesülni elég nehéz. A buszok minősége változó, vannak kényelmes buszaik, de vannak olyanok is, amiken szörnyű utazni, és gyakori a zsúfoltság, tömeg. A telefonos ügyfélszolgálatuk sokáig botrányosan felkészületlen és udvariatlan volt, az utóbbi néhány hónapban nem volt tapasztalatom velük kapcsolatban.
Címkék: ## utazás# közlekedés# busz# helyközi közlekedés# kisalföld volán# távolsági közlekedésErre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése


Írjon véleményt a(z) Kisalföld Volán ZRt. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


CYLEX Árajánlatkérések

Szolgáltatás

Vélemények


Hasonló cégek a közelben


 1. Távolság: 1.68 km
  Bajcsy Zsilinszky Utca 52/C Fszt. 1.
  9022  Győr

 2. Távolság: 1.70 km
  Bartók Béla út 14.
  9023  Győr

 3. Távolság: 1.77 km
  Árpád út 53.
  9022  Győr

 4. Távolság: 1.80 km
  Árpád út 51/B.
  9022  Győr

 5. Távolság: 1.90 km
  Apáca Utca 37.
  9022  Győr
 6. Illyés Gy.Út 1.
  9024  Győr

Kulcsszavak

Kulcsszavak:

Személyszállítás, Autóbusz, Közlekedés, Különjárat, Személyszállítás Autóbusszal, Közlekedési, Közlekedési Vállalat, Gumifutózás, Helyközi Autóbusz Közlekedés, Különjárat rendelés, Zöldkártya, Haszongépjármű, Gépjárműjavítás, Műszaki Vizsgáztatás, Környezetvédelmi Felülvizsgálat, Futómű Beállítás, Fékhatásmérés, Vállalatok, Reklámfelület bérbeadás, Autóbusz Szerviz, Helyi Autóbuszközlekedés, Nemzetközi Autóbuszközlekedés, Távolsági Autóbuszközlekedés, Személyszállítás Autóbusz Bérlés, Luxusautóbusz Biztosítás, Autóbusz Reklám